diumenge, 24 d’agost del 2014

sofa blau III


Ens hem llevat quan el sol ja era ben amunt, les guardies tenen això; ajuden a passar el mes, però els que les fan queden esgotats. Com que ja era massa tard per baixar costa avall em esperat a omplir la panxa amb un dinar casolà i mentre em fet gana anant de "shopping day".
Amb fa gràcia veure com defensem fermament la nostra llengua però ens deixem porta per aquesta mena de marketing comercial. Encara que vist lo vist, potser aviat hauran de penjar TropoBbiN AeHb (més o menys) per la gran quantitat de turista rus que es passeja pels carrers. I és una sort, perquè tampoc sents massa francès ni anglès ni alemany. Sents parlar aquells homanassos, amb espatlles grans, gairebé quadrats com armaris i amb aquella veu gruixuda, que dius: són russos! No és que jo entengui el rus, vaja. Però per l' aspecte...
I el dia de les compres ha anat rodó pels comerciants. Hem tornat a casa amb la targeta una mica més lleugera i amb bosses plenes de i il·lusións i somriures... a la tarda si, hem pujat al cotxe i em vist país. Sol, sorra i mar ens han pintat el paisatge.


3 comentaris:

  1. Doncs encara heu tingut prou sort si heu pogut aprofitar la tarda...A veure, si porteu les bosses plenes d'il·lusions i somriures, com és que la targeta va més lleugera???
    Petonets.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Les sorpreses i les il·lusions són pels qui obriran els paquets.je,je.(encara que també fa il·lusió donar-los )

      Elimina
  2. Un dia ben aprofitat, solet, dinar casolà i shopping, però el que m'agrada més és que el sofà no hi era avui. ;)
    Il·lusionar-se pels altres també fa bon profit, nina.

    Bessets i bona setmaneta!!

    ResponElimina

gràcies per recollir paraules amb mi.